Поръчайте

След като направите своята поръчка, екипа на FaceComo ще се свърже с Вас, за да започне работа по Вашата Facebook страница.

В момента може да таргетирате само по държава и интереси. По-конкретен таргет може да зададете в хода на процеса.

С натискането на бутона за изпращане, Вие се съгласявате с нашите Общи условия.

Имате въпроси?

Първо прегледайте секцията с често задавани въпроси по-долу, а после и тази страница. Ако не успеете да намерите отговор на въпроса си - натиснете тук за да се свържете с нас.

Нужда от помощ?

Ако не знаете кой план да изберете - натиснете тук за да се свържете с нас и ние ще Ви окажем необходимата помощ.

Често задавани въпроси

  • Да, харесванията, които ще получите, ще бъдат напълно реални. Те ще бъдат на българи от България. Няма да има ботове и фалшиви харесвания.

  • Да, харесванията са на 100% гарантирани. Това означава, че нашия екип ще продължи да работи по Вашата Facebook страница, докато не получите закупения брой харесванията.

  • Не, никой не може да разбере, че Facebook страницата Ви има платени харесвания. Това се дължи на факта, че метода, който използваме, е напълно естествен. Набавяме харесванията по начин, който няма да Ви навреди.

  • Не, няма абсолютно никакъв риск за сигурността на Facebook страницата Ви. Ще се повторим като кажем, че използваме напълно естествен метод с който Ви набавяме харесванията. Той по никакъв начин няма да Ви навреди.

  • Не, не се изисква да ни предоставяте достъп до Facebook профила или страницата си. Единствено се нуждаем от линка към Вашата страница.

  • Не, нямаме някакви специфични изисквания към Вашата Facebook страница. Единствено би било добре, ако в страницата Ви има повече съдържание. Това ще спомогне за по-бързото осъществяване на процеса.