Как да имаме повече Facebook харесвания?

Статия от FaceComo

Как да имаме повече Facebook харесвания?

В днешно време харесванията във Facebook са много важни. Те нямат просто символична стойност, а олицетворяват репутацията на Вашата страница. Именно заради това всеки притежател на Facebook страница се стреми да събере максимален брой харесвания.

Без значение дали Вашата Facebook страница представлява Вас самите или Вашия бизнес, нейното състояние е важно и от него до голяма степен зависят успехите Ви в бъдеще.

По-долу ще Ви издадем някои тайни за това как може да увеличите своите Facebook харесвания по натурален начин.

1. Публичност на страницата

Да започнем с публичността. От изключително значение е Вашата Facebook страница да бъде максимално публична. Това означава да не налагате никакви ограничения на достъпа до нея. На практика е необходимо всеки потребител на социалната мрежа да може да я достъпи.
Как да имаме повече Facebook харесвания?

Някои собственици ограничават достъпа до страницата си, на база държава, възрастова група и други подобни. Това е лоша практика и ще доведе до по-малък брой получени харесвания.

Същото важи както за самата страница, така и за отделните публикации, снимки, видеоклипове и така нататък. Всичко в страницата трябва да бъде публично, за да може то да бъде видяно от максимален брой потребители.

2. Качество при публикуване

Трябва да запомните, че не е важен броя на публикациите в страницата, а тяхното качество. Това означава, че вместо да се стремите да качвате всеки ден публикации, с цел да ангажирате аудиторията си, качвайте по-малко публикации, но по-стойностни.

Ако пишете публикация, наблегнете на граматиката. Публикацията трябва не само да изглежда добре, ами и да звучи добре. Стремете се да не допускате правописни, пунктуационни или друг вид грешки при писане.
Как да имаме повече Facebook харесвания?

Ако качвате снимки или видеоклип, направете всичко възможно качеството да бъде максимално високо. Не качвайте материали с ниска резолюция или пък с ниско качество. В случай, че имате право на избор, подберете най-добрите попадения и не качвайте всичко. Независимо дали качите 10 изображения или само 3, потребителя в крайна сметка ще ангажира вниманието си само над най-добрите кадри.

3. Отбелязвания при публикуване

Не забравяйте, че Facebook Ви дава възможност да отбележите публикацията си по всевъзможни начини. Всеки един от тях гарантира допълнителна тежест на това което публикувате.

Ако има намесени други потребители, ги отбележете. Отбележете местоположението, отбележете това как се чувствате, отбележете поне 10 хаштага, като ги подберете внимателно. Всичко това само и единствено ще Ви помогне.
Как да имаме повече Facebook харесвания?

4. Допълнителни инструменти

Да, трите съвета, които Ви изброихме по-горе, са наистина важни за това да имате повече харесвания във Facebook. Това което също може да направите, е да се доверите на нас. Ние сме екип от маркетинг специалисти в областта на социалните мрежи и по-специално Facebook.

Предлагаме напълно реални харесвания за Вашата Facebook страница, които биха могли да придадат сериозен тласък на нейното развитие в дългосрочен план. Харесванията, които може да Ви осигурим, са само на реални потребители от България.

Закупете харесвания

Още статии